Websites

Een sterk ontwerp in combinatie met de nieuwste technieken maakt het verschil tussen een goed- en slecht bezochte website!

Een internetsite is het online visitekaartje van uw bedrijf en heeft verder als doel uw activiteiten te ondersteunen. Stelt u eens voor dat u de keuze heeft tussen een bedrijf met een amateuristische website of één met een professionele uitstraling. Waar zou u voor kiezen? Een bezoeker van uw website wil zo snel mogelijk vinden waar hij naar zoekt.

Een gebruiksvriendelijke website speelt hierin een grote rol. Vindt de bezoeker niet wat hij zoekt, dan is het in vele gevallen een verloren opdracht. De inhoud en gebruiksvriendelijkheid van een website staan bij ons voorop, zonder afbraak te doen aan de vormgeving van een website.

De ontwerpen van Media Factured zijn fris en duidelijk, zodat uw bezoekers de gewenste informatie snel kunnen vinden. Er wordt gebruik gemaakt van een CMS (Content management systeem) dat is programmatuur waardoor u zelf uw website kunt bijwerken, waardoor onderhoud en aanpassingen minder tijd vergen.

Uiteraard maken wij de website responsieve als u dit wenst, zo is deze geschikt voor weergave op desktop, tablet en smartphone.

Neem gerust vrijblijvend contact op via de onderstaande formulier en ontdek de mogelijkheden. Onze specialist denkt graag met uw mee.

Maak een afspraak met ons

We gaan graag voor u aan de slag. En willen snel met u in gesprek over uw wensen.