nlarzh-CNenfrdeitjaplptruessvtr

  • Fotografie & Beeldbewerking

    "Beeld wordt steeds belangrijker in ons leven."

Retoucheren

Een van onze grote passies is Photoshop. Door gebruik van dit veelzijdige beeldbewerking programma kunnen wij beelden retoucheren en waar nodig digitaal manipuleren. Door gebruik van trucage beelden kan Media Factured zeer pakkende afbeeldingen beschikbaar maken voor elk gewenst medium.

Soms is het belangrijk om een foto nog te bewerken voordat deze gebruikt kan worden voor publiciteit. Hierbij kan het gaan om het wegnemen van een storend element, het verscherpen van een bepaald detail of het transparant maken van de achtergrond. Dit zijn zaken die een foto kunnen optimaliseren.

Bij kleurgevoelige producten is het meestal vereist om een kleurcorrectie uit te voeren, zodat de kleuren op de foto overeenkomen met de werkelijkheid.

Neem gerust vrijblijvend contact op via de onderstaande formulier en ontdek de mogelijkheden. Onze specialist denkt graag met uw mee.

Maak een afspraak met ons

We gaan graag voor u aan de slag. En willen snel met u in gesprek over uw wensen.

Lets talk BEL MIJ VERZOEK DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

Over Ons

Media Factured realiseert succesvolle producten die voldoen aan uw verwachting, maar ook aan de verwachting van uw klanten. U kunt bij Media Factured voor alles terecht, een frisse huisstijl, een doelgerichte website of een volledig marketingplan.

Vertel ons wat u wilt en wij geven advies. Als het advies u bevalt, dan maken we het.

Contact

  • E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • T: +31 20 3345034
  • Facebook
  • Instagram
  • Snapchat