nlarzh-CNenfrdeitjaplptruessvtr

  • Fotografie & Beeldbewerking

    "Beeld wordt steeds belangrijker in ons leven."

3D Fotografie

Media Factured verzorgt ook 360 graden objectfoto’s. Deze manier van fotograferen creëert een duidelijk beeld van het product waardoor de bezoeker van uw webwinkel een volledige preview van het product te zien krijgt. U beweegt met de muis over de foto waardoor u het product van alle kanten kunt bekijken.

Een van de voordelen van 360 graden objectfoto's bij een webwinkel of website is het verhogen van conversie. De consument krijgt een eerlijk beeld van het product waardoor de consument eerder geneigd is om het product te kopen.

Met interactieve 3D fotografie kunt u het verschil maken door betere en duidelijkere foto’s te plaatsen en uw assortiment een uniforme uitstraling te geven. Een webshop met een unieke en een duidelijke productpresentatie geeft de consument het vertrouwen en een extra reden om juist bij u te bestellen.

Neem gerust vrijblijvend contact op via de onderstaande formulier en ontdek de mogelijkheden. Onze specialist denkt graag met uw mee.

Maak een afspraak met ons

We gaan graag voor u aan de slag. En willen snel met u in gesprek over uw wensen.

Lets talk BEL MIJ VERZOEK DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

Over Ons

Media Factured realiseert succesvolle producten die voldoen aan uw verwachting, maar ook aan de verwachting van uw klanten. U kunt bij Media Factured voor alles terecht, een frisse huisstijl, een doelgerichte website of een volledig marketingplan.

Vertel ons wat u wilt en wij geven advies. Als het advies u bevalt, dan maken we het.

Contact

  • E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • T: +31 20 3345034
  • Facebook
  • Instagram
  • Snapchat