Werkgevers

Media Factured is een recruitment bureau in Amsterdam, maar heeft contacten door heel Nederland. Bedrijven, kandidaten en partners die ons door het hele land helpen aan de leukste vacatures en de beste media & marketing professionals. Zo kunnen wij gegarandeerd de beste match maken tussen opdrachtgever en kandidaat.

De opdrachtgever
Media Factured weet dat marktkennis essentieel is voor het samenbrengen van kandidaten en opdrachtgevers. Om die reden hebben wij ons gespecialiseerd in media & marketing recruitment.

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega die weet waar hij of zij het over heeft? Door onze focus en passie voor de perfecte match is uw nieuwe collega gespecialiseerd in de baan waar u invulling voor zoekt. Neem contact op met ons op en ontmoet hem of haar zo snel mogelijk.

Direct op zoek?
Als opdrachtgever kan het zo zijn dat u haast heeft met het opvullen van een bepaalde vacature. Dat is geen probleem voor ons recruitment bureau. Wij hebben door heel Nederland connecties en helpen uw bedrijf zo snel mogelijk.

We staan immers constant in contact met goede kandidaten. Hierdoor kunnen we binnen 24 uur meerdere topprofielen leveren die aansluiten bij de functie waar jij naar op zoek bent. Zo helpen onze specialisten u zo snel mogelijk aan een goede kandidaat voor de op te vullen functie. Onze kandidaten staan te popelen om die functie op te vullen.

De best passende match
Om precies te schetsen waarnaar u op zoek bent, nemen we de vacature samen grondig door. Aan de hand van ons uitgebreide netwerk matchen we de meest geschikte kandidaten met het geschetste profiel.
Alle kandidaten die wij voorstellen weten dat ze bij onze opdrachtgever worden voorgesteld. Daarbij zullen wij zoveel mogelijk informatie verschaffen, zodat jij een gedegen en gegronde keuze kunt maken of de kandidaat bij de openstaande vacature past.

Het proces
Media Factured begeleidt het gehele proces en plant voor u de interviews in. Indien gewenst kunnen wij u ook voorzien van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Na het gesprek geven wij u een terugkoppeling van de kandidaat. Wanneer u tevreden bent over een kandidaat begeleiden wij u in het vervolg proces: het aannemen van de kandidaat.

Laag risico
Wij staan achter onze diensten en daarom betaalt u pas bij succes. Op deze manier verhoogt u de kans om met de juiste kandidaat in zee te gaan met een laag risico.

Wilt u dat wij ook voor u de juiste persoon vinden voor een openstaande positie? Laat het ons weten via de volgende opties.

We bieden u de volgende contact opties

App ons

App ons

Je kunt ook via WhatsApp bij Media Factured terecht met je vragen*. Dit is mogelijk op werkdagen tussen 13.00 en 20.00 uur. Wij proberen binnen 1 uur te reageren. Hoe werkt het?

1.

Voeg ons telefoonnummer 06 33 95 19 19 toe aan je adresboek onder de naam Media Factured WhatsApp.

2.

Open Whatsapp en zoek het nummer via ‘contacten’ op.

3.

Je kunt nu gelijk beginnen met WhatsAppen met een van onze medewerkers!

Bel ons

Bel ons

Dat kan via telefoon op nummer 020 33 45 034.
Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 12:30 tot 18:00 uur.

Mail ons

Mail ons

Aanhef:*
Uw naam:*
Uw bedrijf/ project:
Uw telefoon nummer:
Uw E-mail:*
Onderwerp:*
Uw bericht:*

Bel me terug

Bel me terug

Uw naam:*
Uw bedrijf/ project:
Uw telefoon nummer:*
Uw E-mail:*
Kies uw moment:

Direct afspraak inplannen

Direct afspraak inplannen

Uw naam:*
E-mail:*
Uw bedrijf/ project:
Locatie:
Straatnaam + nr.:*
Postcode + plaats:*
Reden van afspraak:*
Datum reserveren:*
Tijdstip:*
 : 

Over Ons

Media Factured realiseert succesvolle producten die voldoen aan uw verwachting, maar ook aan de verwachting van uw klanten. U kunt bij Media Factured voor alles terecht, een frisse huisstijl, een doelgerichte website of een volledig marketingplan.

Vertel ons wat u wilt en wij geven advies. Als het advies u bevalt, dan maken we het.

Contact

  • E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • T: +31 20 3345034
  • Facebook
  • Instagram
  • Snapchat