Kandidaten

Voor werving en selectie van media en marketing kandidaten is Media Factured de partner die je zoekt. Ook om jezelf als media & marketing professional op de markt te zetten, kun je bij Media Factured terecht. Maar wie zijn wij nu eigenlijk en wat kunnen we voor jou als kandidaat betekenen? En wie zijn onze kandidaten?

Wie zijn wij?
Media Factured is gespecialiseerd in de werving en selectie (media en marketing) van professionals. We bemiddelen met de beste media & marketing professionals uit de markt. Ons brede netwerk zorgt ervoor dat we constant in contact staan met topwerkgevers uit de markt.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij je zoektocht naar media of marketing functies in Amsterdam of de rest van Nederland, richten onze recruitment consultants in teams van twee op een niche binnen media en marketing, zodat jij altijd de functie vindt die het best bij jou past.

Waar ben jij naar op zoek?
Tijdens een bemiddelingstraject bespreken wij uitvoerig jouw ideale baan. We gaan het hebben over het soort functie dat je zoekt, de dagelijkse werkzaamheden, het type organisatie, de locatie, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en je privé situatie indien deze relevant is voor je sollicitatie.

Media Factured wil namelijk inzicht krijgen in de beslissingen die je gemaakt hebt in het verleden en je beweegredenen om van baan te veranderen. Zo kunnen we jou zo goed mogelijk begrijpen. Indien nodig geven we je advies over jouw CV en carrièreplanning. Alle informatie die jij als kandidaat met ons deelt is vertrouwelijk en wordt ook zo behandeld. Wij gaan met passende aandacht om met jouw CV en bespreken alles met jou. Je wordt ook pas na jouw instemming voorgesteld bij een van onze klanten. Op die manier houd je controle over jouw sollicitatieproces en weet je precies waar jouw CV ligt.

Begeleiding bij het sollicitatieproces
Een succesvol sollicitatieproces is grotendeels te danken aan een gedegen voorbereiding. Wij kennen de markt en weten hoe jij jezelf zo goed mogelijk kunt presenteren bij onze opdrachtgevers. Tijdens het sollicitatieproces word je intensief begeleidt en de organisatie en functie zullen gedetailleerd aan jou worden beschreven.

Jouw nieuwe uitdaging is daar, en dan?
Zelfs na het krijgen van de baan blijven wij met jou in contact. Zo kunnen we je optimaal bijstaan tijdens de eerste dagen bij je nieuwe werkgever. Je kunt ons dus altijd blijven bellen als je nog vragen of aanvullende wensen hebt!

Als u openstaat voor een nieuwe stap in uw carrière, kunt u zich open inschrijven en/of solliciteren op één van de openstaande vacatures.

CV Uploaden Vacatures

Over Ons

Media Factured realiseert succesvolle producten die voldoen aan uw verwachting, maar ook aan de verwachting van uw klanten. U kunt bij Media Factured voor alles terecht, een frisse huisstijl, een doelgerichte website of een volledig marketingplan.

Vertel ons wat u wilt en wij geven advies. Als het advies u bevalt, dan maken we het.

Contact

  • E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • T: +31 20 3345034
  • Facebook
  • Instagram
  • Snapchat